Livrare produselor

Produsele comercializate de catre EASY MEDIA sunt livrate folosind serviciile de curierat rapid Fan Courier sau similare.

Ca urmare a instituirii stării de urgență și a recomandărilor autorităților de a păstra o distanță de minimum 2 metri față de persoanele din jur, va informăm că începând cu data de 1.04.2020, FAN Courier lansează Livrarea Contactless pentru toate expedițiile care nu au ramburs în cont sau ramburs numerar.

Fluxul Livrării Contactless:
– În ziua livrării, destinatarul va primi un SMS în care se va regăși un cod PIN.
La momentul livrării, curierul va solicita destinatarului codul PIN și îl va introduce în PDA. PIN-ul va înlocui semnătura fizică de pe AWB, deci nu va mai fi necesară semnarea și preluarea AWB-ului fizic.
– Dacă destinatarul nu a primit SMS cu PIN-ul, curierul ii va solicita acestuia C.I. pentru preluarea seriei și numărului.

Excepții:
– În cazul în care destinatarul nu are cod PIN și refuză prezentarea seriei și numărului C.I. se va opta pentru semnătura fizică;
– Dacă destinatarul nu are cod PIN, nu dorește să prezinte seria și numărul C.I. și nici nu dorește să semneze fizic AWB-ul, se va aloca status “Refuz confirmare” pentru expediția respectivă și va fi returnată automat către expeditor.

Termenul de livrare este de 24-48 ore, in functie de destinatia fiecarui colet, exceptie facand perioadele aglomerate (BlackFriday, sarbatori legale, etc) sau produsele care necesita comanda speciala.

Toate produsele sunt noi, originale si livrate in ambalajul original al producatorului.

Taxa de livrare este de 15.98 Lei (TVA inclus) exceptand pentru zonele care nu sunt sub acoperirea Fan Courier aceasta fiind de 30  Lei (TVA inclus). Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de finalizarea si plasarea comenzii (exceptie pentru extra retea, acesta fiind comunicat ulterior plasarii comenzii).